Dvorane Jolly- Ražine

Dvorane Jolly- Ražine
Osim popularizacije sporta, Jolly JBŠ brine se o sportskoj infrastrukturi koja je temelj za razvoj, dobar rad i uopće bavljenje sportom na visokoj razini. Košarkaška dvorana u Ražinama, koja služi za treninge i utakmice, kvalitetno je opremljena sa šest koševa, dva glavna i četri pomoćna koja se prilagođavaju po visini svakoj dobnoj skupini od 7 do 18 godina, zatim sa dvije velike svlačionice uz sanitarni čvor s tuševima i fenom za sušenje kose. 
 
Tu je također i svlačionica za košarkaške suce, teretana, klupska kancelarija te fizioterapeutska ambulanta. Tijekom zime dvorana i svlačionice su grijani kako bi se rad obavljao u što ugodnijem ambijentu. 
Dvorana posjeduje i sklapajuće tribine kapaciteta  150 sjedećih mjesta. Ulaz u dvoranu je pristupačan uz veliki i osiguran parking prostor. 

FOTO: Dvorana Jolly JBŠ

 

PREDSTAVLJAMO NAŠU MOMČAD

LIVE: KK Jolly JBS - KK Cedevita 26.04.2017.
TABLICA PLAYOFF 2016/2017, sezona 2016/2017
# Momčad Br. utakmica Bodovi
1 KK Cedevita 1 0
2 KK Jolly JBS 1 1
8. memorijalni košarkaški turnir

.

Ovaj vikend 08. i 09 .04.2017. u   organizaciji košarkaškog kluba "Jolly JBS" odigran je 8. memorijalni košarkaški turnir "Josip Slamić Primo" za dječake rođene 2005 godine i mlađe. Nastupilo je šest ekipa, uz domaćina KK Jolly JBS, još su sudjelovali KK"Split", KK"Sonik Puntamika"(Zadar), KK"ABC"(Zadar), KK"Trogir" i KK"Alkar"(Sinj). 

Za peto mjesto igrali su KK Jolly JBS - KK Alkar 41 : 42,

za treće mjesto KK Trogir - KK Split   72 : 37

i za prvo mjesto KK Sonik Puntamika - KK ABC    60 : 52.

 

Najbolji strijelac turnira Nino Kotrulja(KK ABC - Zadar)

MVP igrać turnira David Pavin (KK Sonik Puntamika)

 

Pehare i medalje podijelili su Anđelko Matov(šef omladinskog pogona KK JOLLY JBS) i trener Ivan Duvančić.

aktivnost
FACEBOOK KK JOLLY JBS